dilluns, 2 de març del 2009

Pels peranians (i d'altres)

i tu? creus en l'absolutisme estètic? Com portes allò de no poder explicar el món? Què tal queda? Ho creus realment? Massa romàntic? I si no, per què creus en l'art? Creus que és tot o creus que és res? Si no és ni una cosa ni l'altra en què creus? En un terme mig? Creus en un terme mig? Dediques la teva vida a un terme mig?

3 comentaris:

Gabriel ha dit...

Doncs bé, ja que ningú no ha comentat res sobre aquest pos, diré la meva. Sé de l'absurditat de la qüestió que planteja. Hi ha una multiplicitat de motius pels quals estudiar o dedicar-se a l'art. I no cal que sigui ni el tot ni el res. Però vaja, és una pregunta que suposo que tots ens hem fet. Acabo de repassar tots els apunts d'Estètica amb el Peran, que m'ha costat lo seu. I em sento bé! Ei, si sou de BBAA i no la heu feta us la recomano.
Punt clau: Hegel. Li devem tant. No sé per on tiraré jo però estic segur que de que tot això m'ajuda a creixer a mi.
Volia saludar avui des d'aquí (si és que algun dia algú ho llegeix, ja que d'aqui a poc quedarà enterrat a l'arxiu lateral del blog) a l'Aram. Hola Aram!

Lily ha dit...

Your article is extraordinarily smart.I love to browse your diary's posts everyday and that i got vast facilitate from your blog and developed a replacement app premium spotify apk
you'll check.Thanks for wonderful diary.

Danny Danials ha dit...

You can get now get this app : OfficeSuite Pro Apk